PERHATIAN
Mari lihat gambar GATHERING BERBUKA PUASA di Warisan, Putrajaya pada 18/9/08!
Latest topics
» fish oil sale
Thu 04 Aug 2011, 7:37 am by Guest

» Brown University Emergency Medicine Residency
Thu 04 Aug 2011, 3:14 am by Guest

» the benefit of fish oil
Tue 02 Aug 2011, 2:55 pm by Guest

» play casino online for free
Tue 02 Aug 2011, 1:06 pm by Guest

» смотреть гинекологический осмотр
Mon 01 Aug 2011, 6:55 am by Guest

» x-Hack hack you
Sun 31 Jul 2011, 10:48 pm by Guest

» Drug Schemata Prior
Sun 31 Jul 2011, 10:33 pm by Guest

» backlink checker backlinks service
Sun 31 Jul 2011, 8:57 am by Guest

» AppomiamictSS
Sat 30 Jul 2011, 2:10 am by Guest

Tahukah Anda?
Anda boleh customize profile anda dengan avatar dan signature.

Anda juga boleh set profile anda supaya menghantar email alert tentang aktiviti forum2 yang sedang anda layan.

Jangan lupa untuk set Timezone anda kepada GMT+8 supaya masa anda selaras dengan kami. Semua function ini boleh didapati di PROFILE.
Gallery



Alam Mistik dan Misteri

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by fizah budget on Wed 17 Sep 2008, 10:23 am

3 penjuru tue.."benda' tue akan serang pelajar asrama setiap sekolah tersebut...katakan mlm ni 'benda' tue serang sekolah A...then samada mlm yg sama jgk waktu berlainan ataupun malam esok..turn sekolah B...then berikutnye sekolah C...sekolah aku akan terkena tempias tue bile 'benda' tue serang sekolah A semula...coz sekolah aku terletak dlm area 'laluan benda' tu la...kiranye kitaran serangan tue mcm segi tiga...ada faham????
avatar
fizah budget
Awesome poster
Awesome poster

Female Number of posts : 172
Age : 35
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Pengurusan Belanjawan
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Zangetsu on Wed 17 Sep 2008, 3:47 pm

haha..
ni teorem ape plak nih...
teorem pitagoraf ke ape ek..
ada time kecik2 dulu baljo nih..
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Thu 18 Sep 2008, 8:44 am

daus_mddah wrote:pengalaman aku nih lagi best..dalam satu mlm, paling kurang satu hantu aku akan jumpa..salunya mlm jumaat..aku akui, agk takut gak...tp, nak buat camnerkan.....

Paham2 nadeeya.. 3 segi... theorem pthagoras..
Hantu ape mat dah?

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 9:00 am

aku rasa tu bukan antu mad dah...
tu adi tetiap malam merayap kat katil ko...
mintak tumpang tido atas katil ko...
ko tau2 ar adi tido camner...
adi kan tido b******** (sensor)
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Thu 18 Sep 2008, 2:52 pm

korang penah tak tengok cite antu
pastu rasa cam meremang je...??

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 2:56 pm

xpenah...
kecuali time stadi kat uia aku penah kene tindih sampai xleh nak nafas.... duania rs cam gelap...pastu hizal duk kat compartment sebelah tgk syok layan movie slamber je xkene aper2... 2 minit rs macam 3 jam kene tindih...xleh nak gerak.... pastu badan slalu jer meremang semacam... rs mcm ada benda duk kat tepi...huhu
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

hantu yang aku jumpa

Post by mEnt@L_phoBia on Thu 18 Sep 2008, 3:34 pm

Adiputra wrote:
daus_mddah wrote:pengalaman aku nih lagi best..dalam satu mlm, paling kurang satu hantu aku akan jumpa..salunya mlm jumaat..aku akui, agk takut gak...tp, nak buat camnerkan.....

Paham2 nadeeya.. 3 segi... theorem pthagoras..
Hantu ape mat dah?

hantu kat tv3..citer kekasihkuseru..mlm ni pun msti adanya..miahahahah
avatar
mEnt@L_phoBia
HOT poster!
HOT poster!

Male Number of posts : 292
Age : 34
Kementerian : Bumi BPP
Bahagian : Menvari jodoh
Registration date : 2008-09-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Zangetsu on Thu 18 Sep 2008, 3:37 pm

hahaha...tetiap malam ada...
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Fri 19 Sep 2008, 7:53 am

Aku ada satu cerita mengerikan... tapi ada hal personal sket dlm tu.. so anggap sebagai pengajaran a ek?.. citer dia panjang.. so aku citer sket2..

Sejak kecil, aku (and adik bradik) memang slalu berhadapan benda2 mistik ni. Mungkin dari keturunan atau sangkut paut dgn ape ntah aku pun taktau. Yg penting kami tetap dgn Allah itu lebih berkuasa dari semuanya.

Latest berhadapan sewaktu kerja di kekkwa. waktu tu ada Asian Culture Ministers Meeting di Hotel Mandarin KL. kami dapat satu bilik luas gila. ada 3 bilik2 kecik dalam tu. so aku tgh tido, membe aku kat sebelah. Tak tau jam pukul brape pagi, tiba2 aku terjaga nak betulkan tidur aku. Tengah nak tido balik tu, aku nampak ada satu lembaga kat hujung sudut duduk merekot.. Aku tutup mata pastu bukak balik, dia ada dekat hujung katil aku. Time tu cuak gile, aku trus nak bangun jerit. Time aku dh hampir berdiri..Dia lompat atas aku dgn rambut terjurai tak nampak rupa. Terus terkam tangan aku. Kepala dia atas dada aku. (macam kita tengah dukung baby tido) Rupa dia pakai baju kaler kelabu kotor gile, rambut panjang bergulung2 (fuzzy) pastu kulit dia warna putih kelabu macam mayat. Suara dia mcm kucing nak muntah.

Aku dlm keadaan terkejut memang cuak giler. aku cuba jerit2 tapi lengan tangan dia mcm tutup mulut aku. Sesak napas aku dibuatnyer. Aku jerit kuat2 selagi boleh panggil nama membe aku tapi tak bole.. Aku cuba ingat ayat ape2 yg teringat tapi aku asek2 distracted dengan suara dia yg berdengus2 tu.. akhir skali ada la ayat yg aku dpt tangkap. trus aku baca, baru dia ilang cantu jek. ayat kursi kot yg aku baca.

Bila dpt bangun jek. aku lari kat membe aku yg sebelah tu.. dia tak bangun2. memang kaki tido mati. las2 aku gi bilik air basuh muka.. pastu aku jalan2 ke bilik2 membe aku. aku tengok dorang tenang jek tido. hampeh nyer kawan tak mo tolong aku. Sambil badan menggigil2 lagi. aku amek air smayang pastu aku doa.. aku bukak lampu and try tido balik.. Esok tu aku cerita kt membe2, sume cam tak caye. kata mimpi la. ape la..

Kalu mimpi, asal sampai aku dah hampir berdiri.. pastu siap leh kejut membe aku kat sebelah? Tapi aku akan cerita lagi satu perkara yg leh wat korang yakin cerita ni benar.

(Crite ni akan bersambung dgn cerita lain)

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Thu 16 Oct 2008, 2:54 pm

Kisah ini berlaku kat Ampang...

Kawan aku ni seorang salesman kereta, bercinta dgn seorang anak
jutawan di Area Bukit Antarabangsa. Malangnya, percintaan ini ditolak kerana
kawan aku ini seorang salesman kereta.

Satu malam, mereka bercadang utk melarikan diri. Selepas berjaya
melarikan diri, bapak perempuan ini sedar akan kehilangan anak perempuan
kesayangandan telah membuat laporan polis dan juga telah membuat iklan di akhbartempatan dgn mengatakan dia akan menerima teman lelakinya itu jika dia
balik ke rumah.

Bila mendengar berita ini, perempuan itu balik ke rumahnya di bukit
antarabangsa dan keluarga pihak permpuan itu pun menerima lelaki ini
dengan seadanya.

Enam bulan kemudian, mereka bercadang utk berkahwin dan persiapan utk
majis perkahwinan itu sedang disediakan. Nak dijadikkan cerita, Semasa
Lelaki ini pergi membeli Kentaki kat Ampang Point, dia kena langgar
kereta di hadapan perempuan tersebut dan keesokan harinya lelaki itu pun
dikebumikan. Kejadian ini amatlah meyedihkan perempuan tersebut kerana
tinggal beberapa hari sahaja lagi perempuan itu hendak berkahwin dgn
lelaki kesayangannya.

Pada satu malam, ibu perempuan ini mendapat mimpi, Seorang nenek tua
meminta utk membersihkan percikan darah di baju pengantin perempuan
itu, kalau tidak, sesuatu yang akan buruk akan berlaku. Tapi, ibu perempuan
tersebut tidak mengendahkannya.

Malam berikutnya, Ayah perempuan tersebut pula menerima mimpi yang
sama iaitu seorang nenek tua meminta utk membersihkan percikan darah di
baju pengantin perempuan itu, kalau tidak, sesuatu yang akan buruk akan
berlaku. akan tetapi, ayah perempuan tersebut jugak tidak
megendahkannya.

Malam ke tiga, -perempuan itu pula menerima mimpi yang sama seperti
ayah dan ibunya dan diceritakan mimpi tersebut kepada kedua ibu dan
ayahnya.

Dalam ketakutan yang amat sangat, diap un pergi membasuh baju itu dan
macam mana kuat dia basuh pun, darah tetap ada...

Malam keempat, dia mendapat mimpi yang serupa.. Seorang nenek tua
menyuruh dia membasuh darah itu bersih2 dan jika tidak, malangakan
menantinya..Bilabangun, perempuan itu pun terus menyental baju tersebut sehingga kaintersebut menjadi haus, akan tetapi, darah itu tetap adaa...

Keesokan harinya, perempuan itu terkejut apa bla pintu belakang
rumahnya di ketuk bertalu2 dan munculah nenek tua tersebut dan perempuan itu
pun pengsan..

Setelah terbangun dari pengsan, lalu nenek tua itu pun menguhurkan
benda yang berwarna biru........... Perempuan itu bertanya kepada nenek tua
itu 'apa ini...?'

Ni lah Sabun Basuh Dynamo, letak kan sedikit dan kotoran akan hilang..
err..yg ni adalah pakej percubaan aja, kalau nak yang besar, beli kat
kedai.....

Dynamo Pack Besar - RM12.99sen
Dynamo Normal - RM5.50sen
Dynamo Mini - RM2.50sen so......agak-agak mcmana...... : D

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Zangetsu on Thu 16 Oct 2008, 4:37 pm

beli yang kecik jer...
bukan rajin sgt membasuh nak beli byk2...
hantar dobi lg senang...
haha
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Fri 24 Oct 2008, 4:42 pm

sape tengok cite 'kekasihku seru' malam tadik..??
makin lama makin menjadikr cite nih..
aku tengok ngan hosmet aku 4 org..
time terkejut tu leh pulak empat2 org ni menjerit..
disebabkan kitorg duduk dekat2, maka masing2 pun memeluk org di sebelah...
adoila..nasib bek tgk ngan hosmet je..
bahaya gak..
takleh tgk ngan yg bukan mahram..
huahuahuahua

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Wed 29 Oct 2008, 3:33 pm

Waaa!!! nak dok sebelah kalu korang tengok citer tu.. nak dok sebelah!!

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Wed 29 Oct 2008, 4:17 pm

dok umah sebelah ek..??
nanti aku tanye aci tu leh tak ko nak dok malam sok..
huahuahuahua

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Fri 31 Oct 2008, 8:19 am

cite kekasihku seru da abes..
tp maybe akan ada sambungan dia..sebab waris da idup balik..
malam tadi macam biasa..semangat gile bebudak umah aku nak tengok cite tu..hhehehehe

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Adiputra on Fri 31 Oct 2008, 11:30 am

Umah sebelah wat pe.. nak dok sebelah korang betul2... hehe... waaa waris da abes ke? aku nak waris.. waris macho!!.. huhu...

_________________


avatar
Adiputra
Admin
Admin

Male Number of posts : 411
Age : 34
Kementerian : Kementerian Kewangan Malaysia
Bahagian : Bahagian Kawalan dan Pemantauan
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://www.friendster.com/adiputra

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by nEeyA_deEya on Fri 31 Oct 2008, 11:48 am

macho kemende nye...
muka burok gile...

_________________


http://nadmisz.blogspot.com/
sHaRe ur cOmmeNts WiF mE...
avatar
nEeyA_deEya
Spammer!
Spammer!

Female Number of posts : 369
Age : 33
Kementerian : need'z ent.
Bahagian : bhgn org malaysia
Registration date : 2008-09-12

View user profile http://profiles.friendster.com/8039044

Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Zangetsu on Fri 31 Oct 2008, 12:12 pm

haha...
adi memang minat org yg muke dia cam waris..
haha
avatar
Zangetsu
Spammer!
Spammer!

Male Number of posts : 318
Age : 33
Kementerian : KK
Bahagian : MKD
Registration date : 2008-09-17

View user profile

Back to top Go down

tolong

Post by asma on Wed 01 Apr 2009, 11:25 am

hantu raya dalam badan adik aku.......
mana2 kami g berubat....hantu tu akan menjerit melalui adik aku
ayat dia sama walau pegi mana
"aku tak boleh keluar...tahu tak...aku dah kena ikat...aku mmg tak leh keluar"
dah lama 8 tahun kami hidup dengan masalah gni.
tu dalam badan adik aku...
kat umah jangan ckp la
ader tempat2 yang aku pegi mesti rasa nak demam punyala
orang yang dengki mmg kami dah tau

laki maksu aku....
dia pun dah ader bela antu raya ni...
.....org kg ader yg pecaya dengan kami ader yg pecaya dengan dia.

aku.....ikhtiar n tawakal aje.

asma
Guest


Back to top Go down

Re: Alam Mistik dan Misteri

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum